دانلود پایان نامه
[4] پوری، ز. م. ه. گیویان راد، س. م. سیدین اردبیلی و ک. لاریجانی. 1390. اثر تغییرات فصلی بر روی ترکیبات فنولیک در چای سیاهCamellia sinensis L.. فصلنامه علمی-پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 27: 57-71.
[5] رضازاده، ش.، د. یزدانی، پ. عطایی، م. پیرعلی همدانی و ر. تقیزاده فرید. 1385. اثر تغییرات فصلی بر روی ترکیبات فلاونوئیدی گیاه Ginkgo biloba L. کاشته شده در ایران. فصلنامه گیاهان دارویی، 21: 11-19.
[6] زرگری، ع.، 1372. گیاهان دارویی، انتشارات موسسه انتشارات و چاپ تهران.
[7] شریفی عاشورآبادی، ا.، م. ح. لباسچی، ب. نادری و ب. الهوردی قمعانی. 1388. برسی تأثیر کمبود آب عملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی بومادران( Achilleamillefolium) بخش تحقیقات گیاهان دارویی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور.
[8] غریبی، ش.، ب. ا. طباطبایی، ق. ا. سعیدی، ا. ح. گلی و م. طالبی. 1391. اثر تنش خشکی بر برخی صفات فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانی بومادران بیابانی ( A. tenuifolia Lam.)،فصلنامه داروهای گیاهی، 3 : 181-190.
[9]غنی، ع. و م. عزیزی. 1388. ارزیابی پنج گونه وحشی بومادران کشت شده در شرایط آب و هوایی مشهد، نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی )، 23 : 25-31 .
[10] مظفریان، و.، 1377. فرهنگ نام های گیاهان ایران. انتشارات فرهنگ معاصر.
[11] مظفریان، و.، 1387. فلور ایران: تیره کاسنی(Compositeae=Asteraceae)، طایفه(Anthemideae)، انتشارات موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور.
[12] میر حیدر، ح. 1375. معارف گیاهی: کاربرد گیاهان در پیشگیری و درمان بیماری ها. دفتر نشر فرهنگ اسلامی .
[13] میرزایی،ع. وم. اکبرتبارطوری. 1389. ارزیابی میزان فنول تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران، درمنه و بابونه، مجله ارمغان دانش، 15 : 243-253 .
[14] Ahmed, A. A., A. M. Shalaby, F. R. Melek and T. J. Mabry. 1988. Swertisin 2″-arabinosidea new glycosylflavone from Achillea fragrantissima. J. Nat. Prod. 51: 971-972.
[15] Akyal-Cin, H., T. Arabaci and B. Yildiz. 2010. Pollen morphology of six Achillea L. sect. Achillea (Asteraceae) species in Turkey. Turk. J. Bot. 35 : 183-201.
[16] Al-Hindawi, M. K., I. H. Al-Deen, M. H. Nabi, M. A. Ismail. 1989. Anti-inflammatory activity of some Iraqi plants using intact rats. J. Ethnopharmacol. 26: 163-168.
[17] Al-Kalaldeh J. Z., R. Abu-Dahab, F. U. Afifi. 2010. Volatile oil composition and antiproliferative activity of Laurus nobilis, Origanum syriacum, Origanum vulgare, and Salvia triloba against human breast adenocarcinoma cells. Nutr. Res. 30: 271-280.
.
[18] Al-Robai, A. A., A. N. Abo-Khatwa and Z. A. Jamal. 1998. Toxicological studies on the latex of the usher plant Calotropis procera (Ait.) in Saudi Arabia. V-seasonal variation of total cardiac glycosides in the usher pant latex and in various tissues of the usherhopper, Poekilocerus bufonius Klug. Arab Gulf J. Sci. Res. 16: 129-144.
[19] Allen, C. C. and D. B. Min. 1989.Rancidity in Foods. Elsevier Applied science, New York.
[20] Armitage, A. M. 1992. Field Studies of Achilles as a Cut Flower: Longevity, Spacing, and Cultivar Response. J. Am. Soc. Hortic. Sci. 117: 65-67.
[21] Asada, K. 1999. The water-cycle in chloroplasts: scavenging of active oxygens and dissipation of excess photons. Annu. Rev. Plant Biol. 50: 601–639.
[22] Asada, K. 1992. Ascorbate peroxidase: a hydrogen scavenging enzyme in plants. Plant Physiol. 85: 235-241.
[23] Asada, K. 2000. The water-water cycle as alternative photon and electron sinks. Philos. T. Roy. Soc. 355: 1419-1431.
[24] Ashraf, M. and Q. Ali. 2008. Relative memberane permeability and activities of some antioxidant enzymes as the key determinants of salt tolerance in canola. J. Environ. Experim. Bot. 63: 266-273.
[25] Applequist, W. L. and D. Moerman. 2011. Yarrow (A. millefolium L .): a neglected panacea ? A review of ethnobotany bioactivity and biomedical research. Econ. Bot. 65: 209-225.
[26] Benedek., B and B. Kopp. 2007. Achillea millefolium L. s.l. revisited: recent findings confirm the traditional use. Wiener Med. Wochen. 14: 312-314.
[27] Benedek., B, B. Kopp and M. F. Melzig. 2007. Achillea millefolium L. s.l.- is the anti-inflammatory activity mediated by protease inhibition?. J. Ethnopharmacol. 113: 312-317.
[28] Benetis, R., J. Radusiene, V. Jakstas, V. Janulis, G. Puodzianiene and A. milasius. 2008. Quantitative HPLC determination of phenolic compounds in yarrow. Pharm. Chem. J . 42: 51-54.