دانلود مقاله تحقیق پایان نامه

لوازم آرایشی، پیشگیری

میزان روغن دانه ذرت، 4 درصد بوده که بیشتر در گیاهک قرار دارد. [do_widget id=kl-erq-2]
در تهیه ی غذاهای مخصوص صبحانه.
ذرت کنسرو شده و منجمد (معمولاً ذرت شیرین)، شیره ذرت، روغن، سس مایونز، مارگارین و همچنین در ساخت لوازم آرایشی بهداشتی از ذرت استفاده می نمایند.
در کشورهای پیشرفته، بخش عمده ذرت تولیدی به عنوان خوراک دام مورد مصرف قرار می گیرد. از آسیاب نمودن دانه ذرت، آرد ذرت تهیه می کنند که خود در تهیه ی غذاهای مختلف به کار می رود.
از ساقه و برگ های ذرت در صنایع کاغذ و مقوا سازی و همچنین تولید کاغذ دیواری استفاده می کنند. از آرد ذرت در تولید چسب، صابون و از نشاسته ی آن در صنایع رنگرزی، دارو سازی، مرکب سازی و پلاستیک سازی و همچنین تولید کاغذ روغنی و انواع کف پوش استفاده می نمایند.
ازذرت الکل می گیرند که به مصرف سوخت زیستی می رسد.
ازروغن ذرت نیزبرای مصارف آشپزی استفاده می گردد.
درصنایع بیوشیمی از خیسانده ذرت لیکوری بدست می آید که به عنوان محیط کشت برای میکروب ها مورد استفاده است.
نتایج تحقیقات جدید در حیوانات آزمایشگاهی حاکی از آن است که مصرف روغن ذرت در بعضی حیوانات سبب بروز سرطان شده است و نیز مصرف دراز مدت روغن ذرت در موش آزمایشگاهی سبب کاهش قدرت دفاعی بدن در مبارزه با عفونت و سرطان می شود (نورمحمدی و همکاران،1384 ؛ یدوی و همکاران، 1385).
1-4-10- طب سنتی ودرمان بیماری ها با ذرت:
ذرت از نظر طبیعت سرد و خشک است ، اسهال را بند می آورد خشک کننده و خنک کننده است.
از جوشانده چوب وسط بلال در ترشحات زاید بر معمول خون قاعدگی و برای بند آوردن خونروی بینی استفاده می شود.
جوشانده غشای برگی دور بلال همراه پوست انار برای بند آوردن اسهال کودکان مورد استفاده است.
جوشانده ریشه و برگهای ذرت در موارد ناراحتی های مربوط به ادرار کردن مثل قطره قطره ادرار کردن و سوزش ادرار و سنگ مثانه مورد استفاده است.
از ریشه ذرت نیز برای درمان ترشحات سوزاکی مهبل و مجرای ادرار استفاده می شود.
پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد.
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد.
روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.
1-4-11- کلاله های ابریشم مانند یا کاکل ذرت
1-4-11-1- خواص درمانی کاکل ذرت
کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند. برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت، مقدار30 گرم از آ ن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید.
– کاکل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم کرده آن ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است.
– درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد.
]]>